Verjaardag

Het was even schrikken, maar ik ben alweer een jaar eigenaar van mijn eigen kasteel.

Terug kijkend op het afgelopen jaar is er veel gebeurd, oke het is niet af, klaar of zelfs bewoonbaar. Kort samengevat is er een visie ontwikkeld met een prachtig einddoel, een globale planning (meer een werk volgorde eigenlijk) opgesteld, gesloopt, gelachen, elektra aangelegd, verf afgebrand, geschuurd, isolatie aangebracht, gips geplaatst, veel koffie en thee gedronken en zelfs gestuukt. Er is maar een klein min puntje de meeste hulp hoefde geen bier zodat deze toch over de datum is geraakt.

Binnenkort zal ik weer eens wat foto’s plaatsen van hoe het eruit ziet of mocht je het met eigen ogen wil zien bel even voor een afspraak, kan je gelijk even helpen.

Het komend jaar zal er weer veel gebeuren, zo staat er nu het afmaken van de boven verdieping op de agenda en daarna is het tijd om eens een badkamer te gaan zoeken.

Erwin

Comments are closed.