Verf Branden

Nu het demonteren van menig stukwerk begint te vorderen, de boven verdieping is bijna klaar om weer op te bouwen. is er begonnen aan het afbranden van de verf op in de woonkamer, door alle randjes, suptiele bochtjes en kleine vlakken is dit een tijdrovend klusje. Het resultaat mag er zijn, dus geen roze kamer afscheiding meer maar bijna blankhout.

 

Dat het een secuur werk is waarbij enige voorzichtigheid geboden is bleek toen de ondervloer van het laminaat begon te smeulen. Gelukkig was er snel en voldoende water om te voorkomen dat alles afbrande.

 

Verf Branden

 

Oke het is nog lang niet klaar maar het begin is gemaakt.

One Response to “Verf Branden”

  1. Fam de Ruiter schreef:

    Leuke foto van mama, wel jammer dat MIJN laminaat in de fik gestoken word. haha.
    Carmen en Elena vinden het wel jammer hoor dat het niet meer roze is, dat vonden wij wel een leuke kleur.
    Ziet er wel heel anders uit, ben benieuwd om het van dichtbij te kijken.

    kus