Streepjes als aankleding

Afgelopen zomer is ver veel gebeurd. Zo zijn de stoelen van mijn opa en oma van een nieuw stofje voorzien welke past bij het behang.  Het opnieuw stofferen was weer eens wat anders, met veel precisie is de schaar, nietpistool en plastic hamer gehanteerd. Het resultaat mag er zijn, niet 100% recht maar zeker net zo mooi als die van de vakman. Wisten jullie dat vulling bestaat uit gras (krijn) jutte en stalen veren.

Uit mijn opslag kwamen meer meubels, zo is mijn huis nu gevuld met een dressoir, naaimachine en een oud bureau.  Ma bedankt voor het in de boenwas zetten. Voor hen die hebben geholpen met tillen Thanks, zonder jullie had ik het nooit over mijn balkon gekregen. Alleen dat kleine stalen kistje was zwaarder dan dat je van zijn grote zou verwachten begreep ik 😉

Erwin

Comments are closed.