Schaft locatie

Was het tot voorkort nog mogenlijk om in de oude keuken water tehalen en iets te eten te bereiden. Nu de bovenste verdieping steeds verder vorderd was het tijd om de keuken te ontmantelen. Met hulp van mijn neef die een weekeindje over was gekomen, is deze keuken gestript en voor een gedeelte naar beneden verplaatst.

In het oude washok is, naar onze mening, een goed alternatief onstaan. Met wasbak, koelkast (wanneer komt iemand dat bier opmaken), magnetron en natuur koffiezet apparaat.schafthok

Ondertussen is de keuken boven bijna helemaal ontdaan van alle rommel, zo zijn de tegels van de muren, is het plafond verwijderd en wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan verwijderen van het granol, de latexverf en de tegels van de vloer.

Erwin

2 Responses to “Schaft locatie”

 1. esthersoeteman schreef:

  Hee, Erwin. Deze site bekijken is meehelpen. Tja, dat kan geregeld worden. Via Mark begrepen dat we buren zijn geworden. Als je nog tuin hulp zoekt… Er woont nog een tuinvrouw op nummer 38. Voor koffie doet ze een hoop. Laat wel even weten wanneer, dan kan zorg ik voor oppas van mijn kleine roze gevaar.

  Jeetje, wat een werk heb je nog. Wordt wel gaaf, denk ik, je pakt het zo grondig aan. En alles zit er nog in, zo te zien, aan originele dinges.

  Veel succes! Bellen kun je rustig proberen maar is vrij kansloos (06-********). Mailen of op de deur bonken (mijn huis heeft iets tegen deur bellen) helpt beter.

  Groetjes, Esther.

 2. ja sorry hoor ik heb het ff druk en drink ff geen bier meer, maar ik zal proberen om binnenkort weer eens langs te vliegen om wat verbouwgeluiden te produceren.

  en dan wil ik eventueel wel een biertje leeg maken (zal hem dit keer niet over mezelf heengieten als het lukt) maar dan moet jij ook aan het bier !!!