Jammer

Het moest er ooit van komen, de keuze om het jaren zeventig gipsplafond met zwarte randen te laten zitten, of kijken of er nog het originele plafond onder zat in de woonkamer. Na veel wikken en wegen heb ik uiteindelijk toch het gips eruit gehaald. Na de eerste plaat was al snel duidelijk dat ze het oude plafon ernstig beschadigd hadden bij het schieten van de rachels.

Na eerst de achterkamer ontdaan te hebben haar plafond, stuc en riet. Was het de beurt aan de voorkamer, hier kreeg ik hulp bij omdat ik een weekendje op de kraak ga hangen als tegen prestatie.

Op een drukke zaterdag en rustige vrijdagmiddag is alles naar het afvalbrengstation gebracht, (waarom hebben ze het niet zo gemaakt dat je met een auto met aanhager gewoon langs en bak kan rijden) zodat er weer wat ruimte is in de gang.

Verder is het schuurteam ook weer aan de slag gegaan, de meeste deur posten op de bovenste verdieping zijn al ontdaan van hun gladde laagje.

Comments are closed.