Les

Op een dinsdag avond was het zover, eindelijk een aannemer in mijn huis om te kijken naar wat er gestuukt moest worden. Wat denk je dat hij zegt dat kan jij toch zelf wel. Dus als ik voor het materiaal zou zorgen zou hij het me leren. Zo gezegd zo gedaan, dus een paar avonden later stond ik in poeder met water te roeren en dat daarna op een muur te kwakken. Even laten opstijven en daarna glad strijken. Nog even wachten en het zou goed moeten zijn.

Met nog wat tips, wat valt laten liggen daar komt zand in; niet meer aanmaken als dat je in 20 min kan verwerken; Vooral goed gronden,werd ik weer alleen gelaten.

Oke dit klinkt echt te simpel maar het was wel de uitleg. Na eerst een klein muurtje volgde een groter oppervlak en al zeg ik het zelf met daglicht zit het er best redelijk uit. Nog een keer de kleine putjes dichten en laatste oneffenheden weg schuren en dan is mijn slaapkamer al een stuk verder klaar.

Iets wat verder nog mist is snelheid maar dat komt hopelijk met wat ervaring, anders wordt het toch hulp van andere inroepen.

Een nu niet meer witte Erwin.

PS, wat valt dat spul snel, gelukkig ligt er een mooie groene kartonnen vloerbedekking.

Comments are closed.