Ik zie

Ik zie, ik zie, me zelf hier al afwassen. Koken zal het nog niet worden want tja het gastfornuis is er nog niet. Oke er moeten nog een paar kleine dingen gebeuren.  Handgrepen, elektra aansluiten, water aansluiten afvoer monteren, paar latjes en vast nog wel iets, maar het begint wel te leven.

Dus voor de lief hebbers foto’s:

Ma bedankt voor het de hele dag zitten in mijn huis en ik ga een keer voor je koken.

One Response to “Ik zie”

 1. famderuiter schreef:

  Lieve broer

  dank je wel voor a je hulp, de vloer op onze nieuwe slaapkamer zit erin.
  Nu nog wat leuks erop.
  Gipsplaten halen en mooie leuke praktische lampen kopen en dan kan ons bed erin.
  Bij jou ziet het er ook mooi uit, zie jou al voor ons koken en afwassen haha.

  Oja ben je zondag om 11.00 uur in je huis of na 14.00 uur?
  Spreek je nog wel

  kus je zus