Archive for the ‘Keuken’ Category

Verven, tegelen en meer.

dinsdag, februari 24th, 2009

De afgelopen maand is er weer het nodige gebeurd.
Het mooie was dat het ook nog zichtwerk was.
Zo is de keuken voorzien van een tegelwandje, vensterbankje, randjes en plinten. Het is nog even wachten op het fornuis, handgrepen, afzuigkap en installeren van wcd en schakelaars. maar dan is één ruimte helemaal klaar.


Ook is de nodige uren gestopt in schuren en verven dan de deuren op de eerste verdieping. Raar eigenlijk dat het een verdieping heet terwijl je toch echt de trap op moet.


Op de slaap etage zijn twee kamers bijna klaar, en nog wat netter vloerbedekking er in, wat rest punten en slapen maar.


Komende tijd zal er gewerkt worden aan de cv installatie, een zinkwerker mijn dakgoot vervangen en toch maar iets voor de badkamer bedenken.

Ik zie

vrijdag, januari 16th, 2009

Ik zie, ik zie, me zelf hier al afwassen. Koken zal het nog niet worden want tja het gastfornuis is er nog niet. Oke er moeten nog een paar kleine dingen gebeuren.  Handgrepen, elektra aansluiten, water aansluiten afvoer monteren, paar latjes en vast nog wel iets, maar het begint wel te leven.

Dus voor de lief hebbers foto’s:

Ma bedankt voor het de hele dag zitten in mijn huis en ik ga een keer voor je koken.

Flexibel

vrijdag, december 12th, 2008

Vandaag bleek maar weer eens dat het handig is om af en toe flexibel te zijn. Tijdens het inmeten van de keuken, bleek dat mijn schouw gedeeltelijk toch iets te smal was voor het gekozen fornuis. Ook met mijn rubberen rolmaat was het niet passen te krijgen. Gelukkig hoef ik niet dagelijks dingen in te meten wat dat gaat toch wat vaker niet 100% pas als je zou verwachten. Tijdens het uitzoeken van de handgrepen voor de kastjes, was er de keuze om of mijn schouw te verbreden zodat het passen of een smaller fornuis. Het is het laatste geworden.

Zoek de verschillen 😉

Verder is het plaatsen van de keuken ook wat naar achteren verplaatst, zodat er van beide kanten meer ruimte is om het voorelkaar te krijgen.

Dan is het nu op naar een WITTE KERST, hopelijk door de sneeuw buiten maar anders maar door de verf binnen.

Prettige Feestdagen,

Erwin

Indeling Keuken

donderdag, november 13th, 2008

Voor de liefhebber een kleine impressie van hoe de keuken eruit zal komen te zien. Of hij in werkelijkheid ook zo opgeruimd blijft is natuurlijk maar de vraag.

keuken indeling

keuken_links

keuken rechts

Keuken

donderdag, oktober 23rd, 2008

Het eerste echte nieuwe deel is besteld.

Bij het zoeken op een regenachtige dag naar een gasfornuis dat in mijn schouw past, heb ik gelijk maar de rest van de keuken besteld. Er zit nu dus enige druk om de keuken op tijd klaar zodat de kastjes en apparatuur gelijk geplaatst kunnen worden.

Naast onderstaand gasfornuis komen er ook nog kastjes met wit gelakte houten deurtjes en een kersen achtig blad.