Archive for juni, 2009

Afvoer

dinsdag, juni 23rd, 2009

Het duurde even voor als weer op gang kwam na het ongeluk, gelukkig heb ik er niets ergs aan overgehouden, maar het koste toch de nodige tijd.

Er begint zo nu en dan echt schot in de zaak te komen, zo is de afvoer door het hele huis aangelegd (oke klein stukje naar de keuken nog niet). Tevens is dakdoorvoer voor de ketel gemaakt en is de boven verdieping van wcd, schakelaars en aangesloten centraaldozen voorzien.

De badkamer heeft ook zijn uiteindelijke vorm bereikt en is klaar om getegeld en gestuukt te worden.  Dus dat wordt de komende tijd lekker smeren en plakken.

badkamer_kaal

Puzzelen

dinsdag, juni 23rd, 2009

De afgelopen tijd is mijn moeder bezig geweest met een glas in lood cursus. Na eerst wat oefenen op vensterglas en een eigen ontwerp, moest het er toch van komen, een oud raam restaureren. Na deze voor zichting uit de sponning gehaald te hebben is het glas en lood gescheiden, vele uren van noeste arbeid volgde om alle stukjes glas weer op de juiste plek te plaatsen.

glas_in_lood_puzzel

Het resultaat mag er zijn, een prachtig raam met nieuw lood. Nu is het tijd voor de volgende stap het namaken van dit raam voor boven de andere voordeur (nr.90).

Ma thanks!