Archive for mei, 2008

Schaft locatie

donderdag, mei 15th, 2008

Was het tot voorkort nog mogenlijk om in de oude keuken water tehalen en iets te eten te bereiden. Nu de bovenste verdieping steeds verder vorderd was het tijd om de keuken te ontmantelen. Met hulp van mijn neef die een weekeindje over was gekomen, is deze keuken gestript en voor een gedeelte naar beneden verplaatst.

In het oude washok is, naar onze mening, een goed alternatief onstaan. Met wasbak, koelkast (wanneer komt iemand dat bier opmaken), magnetron en natuur koffiezet apparaat.schafthok

Ondertussen is de keuken boven bijna helemaal ontdaan van alle rommel, zo zijn de tegels van de muren, is het plafond verwijderd en wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan verwijderen van het granol, de latexverf en de tegels van de vloer.

Erwin

Tuintafel

donderdag, mei 15th, 2008

Via, via is er een oude houten tuin set geariveerd in de tuin. Hierdoor is het mogenlijk om nu lekker buiten te eten en wat te dinken, nadeel is wel wanneer je lekker onderuit gezakt zit het moeilijk is om weer te beginnen.

Verder bloeit de tuin prachtig, het is goed te zien dat hiervoor een tuinman met liefde de tuin heeft onderhouden. Af en toe komt er nog wat onkruid op maar dat is door de huidige tuinman weer snel verwijderd.